DJ'Erotic

Wil u uw feestje of evenement een erotisch tintje geven?
De nieuwste DJ sensatie uit België brengt uw avond naar hetere sferen met niemand minder dan female topless DJ Ivy & female topless DJ Kelly!!!

DJ Kelly, een nog nieuw, maar snelgroeiend talent in het DJ-gebeuren.
Dat Kelly een snelgroeiend talent is heeft ze de voorbije jaren meer dan bewezen. In 2010 ging ze met haar carrière van start als model en bewees ze als geen ander hoe je in een mum van tijd als gekend model tal van publicaties kan binnen halen. In januari 2012 ging Kelly vervolgens aan de slag bij Temptation Carwash en zette ze zo haar eerste stappen richting het (erotisch) entertainment wereldje. Opnieuw toonde Kelly hoe je je weg naar de top in een sneltempo kan opbouwen. Kelly is reeds gekend als veelgevraagd model en allround (erotisch) artieste. Haar acts en performances worden steeds op een uiterst stijlvolle manier gebracht.

Gezien het feit dat DJ Ivy & DJ Kelly samen de handen in elkaar slaan, belooft dit een uniek concept op TOP niveau te worden waarmee zij samen van uw feestjes/evenementen een succes zullen maken waarover nog lang nagepraat zal worden. DJ Kelly is namelijk niet zomaar een topless DJ, maar een topless DJ met tikkeltje meer… Samen met DJ Ivy brengt zij u een act vol spanning en verbazing op een sensuele erotische manier zoals niemand haar dit nadoet.

U kan kiezen uit volgende mogelijkheden:
Sexy DJ act
Topless DJ act
DJ act met tape
DJ act met LED/Laser-kledij

Extra’s:

  • Vuur
  • Slang
  • Fluo verf
  • CO2 guns

Indien u uw feest/evenement echter nog spannender wil maken, kan u er ook voor kiezen om beide DJ's volledig naakt te laten gaan.

 

Voor meer informatie over DJ'Erotic kan u Kelly contacteren via het contact formulier.